Sådan tændes spøgelsestilstand i Snapchat 2022 [Android og IOS]
Find Ud Af Dit Antal Engel

Snapchat tilbyder en fantastisk funktion kaldet 'Snap Map' for at få forbindelse og kommunikere med venner, uanset hvor langt de bor. Alt du skal gøre er bare at aktivere din placering og dele din placering i realtid med dine venner i 'Vores historie'. Lyder det interessant, er det ikke, medmindre du indser, at det ikke er helt sikkert at dele din placering på Snapchat. Som standard deles (udsendes) din placering med alle på Snapchat, inklusive den fuldstændig fremmede. På denne måde kan enhver se din aktuelle placering i realtid. I betragtning af denne ting giver Snapchat en mulighed for at aktivere spøgelsestilstand i Snapchat.
Når du aktiverer Ghost-tilstand på Snapchat, skjuler den din nuværende placering og opretholder dit privatliv, medmindre du selv deler din placering. Med andre ord, din snap kort placeringen er kun synlig for dig. Så hvis du ikke ønsker at gøre din Snapchat-placering offentlig, så er du kommet til det rigtige sted.
Her har jeg givet den mest enkle måde at aktivere spøgelsestilstand på Snapchat. Se nærmere!
Indholdsfortegnelse
Hvad er Ghost Mode på Snapchat?
Enkelt sagt er Ghost-tilstand den funktion, der giver dig mulighed for det skjul din placering i realtid på Snapchat fra alle. Med andre ord gør det din placering privat, og ingen kan se din placering, heller ikke dine tilføjede Snapchat-venner.
Når du deler din placering i sektionen 'Vores historie', så kan alle se din placering. Dette betyder, at dit privatliv er åbent for offentligheden.
Snapchat iOS 14 - Sådan aktiveres / D... Snapchat iOS 14 - Sådan aktiveres/deaktiveres placeringstjenesterHvis du tilfældigvis ikke ønsker at dele din placering, kan du slå Ghost-tilstanden til.
Sådan tænder du Ghost Mode i Snapchat?
Nu, hvis du vil holde din placering privat med dig selv, så er her et par trin til at aktivere spøgelsestilstand i Snapchat. Sørg for at gå igennem trin for trin, hvis du virkelig ønsker et vellykket resultat.
Åbn Snapchat-appen
Den første ting, du skal gøre, er at åbne din Snapchat-app. Du kan bruge enhver enhed, du vil, men sørg for, at den kan køre en Snapchat-app korrekt. Hvis du i øjeblikket bruger gammel version , og opdater den derefter til den nyeste.
Gå til din profilsektion

Her kan du se din profilikon i øverste venstre hjørne af skærmen, som også er dit bitmoji-ikon. Så tryk nu på det ikon for det næste trin.
Tryk på Indstillinger Gear Icon

Når du er inde i din profilikonsektion, skal du trykke på Indstillinger Gear-ikon . Ikonet er placeret i øverste højre hjørne af skærmen. Derfra kan du administrere alle dine Snapchat-indstillinger, uanset hvilke tilpasningsting du ønsker at gøre.
Vælg Se min placering

Find nu under sektionen 'Hvem kan...'. Se Min placering afsnit. Når du har fundet det, skal du åbne den mulighed. Det er her, du kan slå Ghost-tilstanden til for at skjule din placering for alle på Snapchat.
Bemærk: Når du åbner Snapchat-appen, opdateres din placering automatisk. Dette betyder, at Snapchat ikke altid vil rette din placering. Når du bevæger dig, ændres din placeringsstatus også.
Aktiver spøgelsestilstand

Til sidst skal du markere eller aktivere Spøgelsestilstand mulighed. Du kan også vælge tidsindstillingen for at aktivere Ghost Mode.

3 timer: Når du vælger 3 timers tid, skjuler den din placering i realtid i kun 3 timer. Efter at have passeret perioden på 3 timer, bliver din placering en gang genaktiveret.
24 timer: Hvis du planlægger at tage ud med dine venner for en aften i byen, så er denne mulighed den bedste, du kan vælge. Du kan tænde den i 24 timer og del eller tag en festsnap så meget du vil uden at bekymre dig om din placering. Stol på mig; ingen vil finde ud af, hvor du bor i øjeblikket.
Indtil slukket: Hvis du ikke har en plan om at dele din placering i lang tid, så gå ud med indtil slået fra. Hvis du ombestemmer dig, kan du deaktivere det når som helst, du vil. Dit valg!
Hvad sker der, når du slår Ghost Mode til på Snapchat?
Tændte du spøgelsestilstanden på Snapchat, fordi dine venner fortalte dig det? Du ved ikke, hvad der vil ske efter det, men selv du tændte det. Hvis det er tilfældet, så er her, hvad der sker, når du aktiverer spøgelsestilstand, ingen Snapchat?
Ghost-tilstand er som en komplet lokationsbeskyttelsestilstand, så når du tænder den, så det vil gøre din nuværende placering usynlig for alle på Snapchat, selv fra dine venner. Ingen kan finde ud af, hvor du bor eller opholder dig lige nu.
Men hvis du ikke ønsker at skjule din placering hos alle Snapchat-venner, så kan du også vælge bestemte venner, hvor de kan se din placering. Det betyder, at du kan inkludere og ekskludere venner fra at se din placering i realtid på Snapchat.
jupiter i 7. hus
For at gøre det, se nærmere nedenfor!
Hvordan deler man Snapchat-placering med udvalgte venner?
Hvis du ikke vil skjule din placering med alle, så kan du også dele den med udvalgte venner. Sådan gør du det!
- Gå til din profilikon .

- Tryk på Indstillinger gear ikon.

- Tryk på Se Min placering mulighed.

- Vælg en af disse muligheder under Hvem kan se min placering:
Mine venner: Hvis du vælger denne, er det kun dine Snapchat-venner, der kan se din aktuelle placering, når du deler den.
Mine venner, forventer: Her kan du ekskludere venner, som du ikke vil dele din placering med på Snapchat.
Kun disse venner: Her kan du vælge begrænsede venner, som du kan dele din placering med.

Ved at gøre dette er din placering kun synlig for dine valgte venner, når du har aktiveret en spøgelsestilstand.
Ofte stillede spørgsmål
Viser spøgelsestilstand din sidste placering?
Din placering på Snapchat-kortet udløber inden for et par timer, når du aktiverer Ghost-tilstanden. Så dybest set viser den ikke din sidste placering.
Tænder Snapchat automatisk spøgelsestilstand?
Nej, Snapchat slår ikke automatisk Ghost-tilstand til. Du skal tænde den manuelt. Som standard er din placering synlig for alle, så hvis du ikke vil dele din placering, så kan du aktivere en spøgelsestilstand. For at gøre det har jeg givet et par trin i denne artikel. Bare scroll op og få dit svar.
Hvordan slår du spøgelsestilstand fra i Snapchat?
Hvis du ønsker at slå spøgelsestilstand fra på Snapchat, så er det ret simpelt. Bare gå til din profil> Indstillinger Gear Icon> Se min placering> Fjern markeringen i Spøgelsestilstand.
På denne måde kan du nemt skjule din placering ved at slå Ghost-tilstand fra. Hvis du igen ombestemmer dig og ønsker at aktivere bare for at vende ovenstående proces.
Er Ghost Mode på Snapchat sikker?
Spøgelsestilstand er en perfekt måde at skjule din placering på Snapchat. Du behøver ikke at slå din mobilplacering fra; aktiver bare Ghost-tilstanden og lad resten være til den. Dette er den bedste funktion, Snapchat nogensinde har leveret til sine brugere. Men er Ghost Mode på Snapchat sikker?
Simpelt svar, ja. Ghost-tilstand på Snapchat er ret sikker at bruge. Du behøver ikke bekymre dig om noget. Bare forlad spøgelsestilstanden for at gøre din placering privat for alle på Snapchat.
Sidste Ord
Nu er din placering helt sikker og skjult, hvilket gør din tilstedeværelse endnu mere privat. Fra nu af vil Snapchat ikke udsende din placering til offentligheden.
Nogle gange er det bedst at holde din placering privat på enhver social medieplatform.
Find Ud Af Dit Antal Engel
Populære Emner
- Bibelsk betydning af brød i drømme - fortolkning og betydning
- Drøm om stjerneskud - Betydning og symbolik
- Saturn i 11. hus
- Sådan rettes et ugyldigt nummer på Twitter-konto
- Kræft Sun Libra Moon - Personlighed, kompatibilitet
- Musik, Film, Tv, Fritid
- Drømme om kræft - fortolkning og betydning
- Personlighed nummer 2 - Betydning i numerologi
- Hvad er TikTok Recharge? Sådan genoplades TikTok-mønter [fuld vejledning] 2022
- Moon Trine Jupiter Synastry