Sådan skjuler du din Snapchat-placering | Ghost Mode [Opdateret 2022]

Find Ud Af Dit Antal Engel

  Sådan skjuler du din Snapchat-placering

Som du ved, er Snapchat en populær social medie-app og har mere end 1 milliard downloads indtil nu – 2022. Snaps Inc.-appen Snapchat har passeret sit 8. år, og hver måned tilføjer Snapchat nogle nye og friske funktioner til appen. I de sidste tre år har Snap-teamet fokuseret på funktionerne for at bevare brugernes privatliv.



Blandt alle funktionerne ser det mere værdigt ud at skjule din placering for at bevare brugernes privatliv. Aktiver spøgelsestilstand for at skjule din Snapchat-placering.

På Snapchat kan din ven nemt finde din nøjagtige placering fra filtre og geolocation. Men efter at du har aktiveret funktioner kaldet ' Ghost Mode,' ingen kan se din placering. Du kan også tilpasse det fra indstillingen senere, hvis du vil.

Så i dag i denne artikel vil vi guide dig til, hvordan du tilpasser Ghost Mode og skjuler din placering ved hjælp af Ghost Mode.

Indholdsfortegnelse

Hvad er Ghost Mode på Snapchat?

Ghost Mode på Snapchat er en funktion, som hjælper dig med at skjule din placering. Ingen ( undtagen Snapchat ) vil være i stand til at spore din placering, ikke engang dine venner.

Snapchat iOS 14 - Sådan aktiveres / D... Snapchat iOS 14 - Sådan aktiveres/deaktiveres placeringstjenester

Du kan også tilpasse indstillinger for spøgelsestilstand ved at få adgang til funktionsindstillingerne.

Fra spøgelsestilstand, under ' HVEM KAN SE MIN PLACERING,' du kan vælge, hvem du vil skjule din placering.

For at skjule din placering ved hjælp af Ghose Mode funktion, skal du følge nedenstående trin.

Sådan skjuler du din Snapchat-placering - 2022?

Hvis du ikke ønsker at vise din placering på Snapchat-snaps eller filtre, så kan du skjule din placering ved hjælp af to metoder, som du kan se nedenfor.

hvad betyder det at drømme om at finde penge

Deaktiver placering fra din enhed på Snapchat

Det er nemt og ligetil at skjule din placering på Snapchat fra din enhed. Alle kan gøre det hurtigt, men hvis du er forvirret over processen, så kan du følge trinene vist nedenfor.

  1. Lås op din enhed.
  2. Gå nu til Indstillinger af din enhed.
  3. Nu, dette trin kan variere , gå til ' Adgangskode og sikkerhed ' eller ,
  4. Søg efter placering eller tryk på Beliggenhed under indstillinger.
  5. Til sidst skal du deaktivere/deaktivere placeringsadgang.

Nu vil din placering blive skjult, men det eneste problem med denne metode er at inkludere Snapchat; andre apps vil heller ikke kunne få adgang til placeringen. Så dette trin kan være midlertidigt for at skjule din placering på Snapchat.

I et sådant tilfælde, hvis du vil deaktivere placeringen, indtil du vil slå den fra. For at gøre det kan du bruge den indbyggede funktion på Snapchat kaldet Spøgelsestilstand.

Hvis du ikke ved, hvordan du bruger og aktiverer spøgelsestilstand, så følg trin-for-trin-proceduren nedenfor.

Skjul din Snapchat-placering ved hjælp af spøgelsestilstand

Ghost Mode er en nyttig funktion på Snapchat til at skjule din placering for en ven, gruppe og alle venner. Du kan endda tilpasse, hvor længe du vil beskytte din placering.

For at gøre det skal du følge trinene vist nedenfor.

  1. Åbn Snapchat-appen på din enhed.
  2. Når du har fået adgang til din konto, skal du klikke på ' Spøgelsesikon/profil. '
  3. Og gå til Indstillinger .
  4. Derefter under Indstillinger , rul ned og tryk på ' Se Min placering. '
  5. Nu vil du se ' Spøgelsestilstand ’ øverst på listen.
  6. Klik nu på Afkrydsningsfelt, hvor du bliver spurgt ' Aktiver spøgelsestilstand? '
  7. Efter det, ' Vælg en varighed. '
  8. Tryk på en af ​​de varighed som du ønsker.
  9. Tryk på ' Indtil slukket ' hvis du vil deaktivere placeringen, indtil du ønsker det.

Der går du, du har med succes aktiveret Ghost Mode. Men den enhed, du slår den fra, vil spøgelsestilstand blive aktiveret.

Glem ikke at slå det fra! Hvordan?

Relateret artikel : Tilføj falske placeringsfiltre på Snapchat

Sådan deaktiveres Ghost-tilstand på Snapchat?

Mens du aktiverer Ghost Mode-funktionen, hvis du har valgt en varighed derefter, vil der ikke være noget problem med at slå den fra, fordi funktionen automatisk slukker den, når perioden er afsluttet.

Men hvis du har valgt en varighed Indtil slukket,' så skal du deaktivere spøgelsestilstand manuelt.

Deaktivering af spøgelsestilstandsfunktionen er lige så let som at aktivere den. Hvis du er forvirret eller står over for et problem med at deaktivere Ghost Mode, så følg trin for trin nævnte proces.

  1. Åbn Snapchat-appen.
  2. klik Spøgelsesikon/profil
  3. Du vil se Indstillinger (tandhjulsikon). Klik på Indstillinger.
  4. Nu under Indstillinger , rul ned og tryk på ' Se Min placering. '
  5. Derefter vil du se ' Spøgelsestilstand ’ øverst på listen.
  6. Nu på højre side af Ghost Mode, vil du se det afkrydsede blå ikon .
  7. Tryk på Sæt kryds afkrydsningsfeltet. Derefter vil dit kryds være væk.
  8. Igen, lige nedenfor Spøgelsestilstand, du kan se ' hvem kan se min placering. '
  9. Vælge hvem kan se din placering fra listen.

Der går du, du har med succes deaktiveret Ghost Mode. Nu i henhold til din tilpasning, vil dine venner være i stand til at se din placering.

Kan dine venner se, når du er i spøgelsestilstand?

Svaret på dette spørgsmål er ' INGEN ’ dine venner kan ikke se, at du har aktiveret Ghost Mode.

venus i det 10. hus

Men mens du aktiverer spøgelsestilstand, vil du se muligheden for at vælge hvem kan se din placering .

Du kan aktivere ' hvem kan se min placering' når som helst du vil, gå til Ghost Mode funktion for at gøre det.

Viser spøgelsestilstand din sidste placering?

Hvis du har aktiveret funktionen Ghost-tilstand, skal du vælge alle venner , så vil ingen kunne se din nuværende og sidste placering. Funktionen rydder din nuværende og tidligere placering.

Men hvis du har valgt en ven eller gruppe, så ekskluderer du dem, kan resten se din nuværende og sidste placering.

Virker Ghost Mode på Snapchat faktisk?

Ja , Ghost mode gør arbejder på Snapchat. Du kan endda tilpasse og aktivere spøgelsestilstand under Ghost Mode Features.

Desuden fungerer det efter dit ønske, og din placering vil helt sikkert være skjult. Men glem det ikke tilpasse og aktivere det.

Afslutningsvis

Indtil nu, i 2022, har Snap Inc. opdateret og forbedret funktioner på Snapchat . Hver funktion du får på Snapchat er cool og spændende, hvilket gør det sjovt at bruge appen.

Tilsvarende har Snapchat forbedret sin funktion på brugerens privatliv. Blandt hvilke skjule din placering er en nyttig funktion, som enhver bruger har brug for på appen.

Så her i denne artikel har vi guidet dig til, hvordan du skjuler din Snapchat-placering, og hvordan du bruger Ghost Mode. Vi håber, at hvert trin er klart og forståeligt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne artikel, kan du efterlade os en kommentar i vores afsnit nedenfor. Vi vil med glæde svare dig og løse dit problem.

Du kan også besøge vores officielle hjemmeside, Online hjælpevejledning for flere artikler om Snapchat-appen.

Tak skal du have.

Find Ud Af Dit Antal Engel