Sådan sletter du din Instagram-konto [Opdateret 2022]

Find Ud Af Dit Antal Engel

  hvordan du sletter din instagram-konto

Er du træt af at bruge Instagram eller vil du tage en pause fra Instagram? – Du kan midlertidigt deaktivere din Instagram-konto, eller hvis du ikke vil bruge Instagram, så kan du det slette din Instagram-konto permanent.



Hvis du sletter din Instagram-konto, vil alle dine billeder, videoer, likes, kommentarer, følgere og endda din profil blive fuldstændigt kollapset. Du får ikke adgang til din Instagram med samme brugernavn og adgangskode. Men du kan lave det samme brugernavn ved at oprette en Instagram-konto efter sletningen. I dag i denne artikel vil vi tale om, hvordan du sletter din Instagram-konto permanent, og hvordan du deaktiverer og genaktiverer din Instagram-konto.
[Bemærk: Instagram lader ikke sine brugere slette deres konti ved hjælp af appversionen på mobilen. Du kan dog bruge webbrowseren til at slette din Instagram-konto permanent.]

Indholdsfortegnelse

Sådan sletter du din Instagram-konto permanent?

  1. Åben nogen browser og gå til Instagrams Slet din kontoside . Klik på den link for at gå til siden for sletning af konto.
  2. Log på til din konto, indtast dit brugernavn og adgangskode .
  3. Nu vil du blive omdirigeret til ' Slet din kontoside.
    Nu, Vælg en grunden til, at du ønsker at slette din konto fra rullemenuen Hvorfor sletter du din konto?

      sletningsside - slet din Instagram-konto
    sletningsside – slet din Instagram-konto

    Når du har valgt din årsag, vil du se ' Overvej venligst følgende artikler i vores Hjælp, før du permanent sletter din konto. Klik på linket under dette afsnit, hvis du vil læse artiklerne.

  4. For at slette Instagram-kontoen , type din adgangskode på den ' Indtast din adgangskode igen for at fortsætte ” tekstfelt for at fortsætte.
  5. Klik til sidst på den Slet min konto permanent knappen for at slette din Instagram-konto.
      Begrund og slet - slet instagram

Tillykke , du har succesfuldt slettet din Instagram-konto permanent.

Bedre end at slette din Instagram-konto, den alternativ at slette din Instagram-konto er at deaktivere din Instagram-konto. Følg de nemme trin nævnt nedenfor for at deaktivere din Instagram-konto.

Hvordan deaktiverer du din Instagram-konto?

Hvis du vil tage en pause fra Instagram, og du kommer tilbage på Instagram, kan du slette din konto midlertidigt, hvilket også er kendt som at deaktivere din konto. Du kan tilmelde dig Instagram-kontoen og Instagram-fællesskabet, når du vil, ved at bruge din e-mailadresse/brugernavn og adgangskode til at logge ind.

  1. Åben nogen browser du bruger og gå til det log-in side af Instagram.
  2. Log på bruger din brugernavn og adgangskode for at få adgang til din Instagram-konto.
  3. Når du har fået adgang til din Instagram-konto. Efter det, klik på den profil ikonet ved siden af ​​hjerteikonet øverst til højre.
  4. Klik på den Rediger profil knappen, som er på højre side af brugernavnet.
  5. Nu, Rul ned du vil se ' Lignende kontoforslag ” og klik på den Deaktiver min konto midlertidigt .
      deaktiver min konto midlertidigt
  6. Du vil blive omdirigeret til' Deaktiver din konto midlertidigt ”. Efter det, vælge -en grund fra en rullemenu, hvorfor deaktiverer du din konto. Før du deaktiverer din konto, kan du handle under ' Før du midlertidigt deaktiverer din konto, vil du måske tage et kig på disse artikler i vores Hjælp .
  7. Nu gå ind din adgangskode og klik på den Deaktiver konto midlertidigt .
      Indtast adgangskode
Instagram - Sådan deaktiverer du din ... Instagram - Sådan deaktiverer du din konto (midlertidigt og permanent)

Du har deaktiveret din Instagram-konto. Nu kan du tage en pause. Og du kan genaktivere din Instagram-konto, når du vil vende tilbage, nemme trin til at aktivere din Instagram-konto er nævnt nedenfor.

Hvad sker der, når du deaktiverer din Instagram-konto?

Når du har deaktiveret din konto,

  • Dine følgere vil ikke kunne finde din profil.
  • Dine venner og følgere vil ikke kunne tagge dig på deres billeder og videoer.
  • Alle dine indlægskommentarer vil blive skjult.
  • Din konto er midlertidigt slettet, men du kan reaktivere din konto inden for 30 dage ved at logge ind på din konto.

Hvad sker der med din konto efter 30 dages deaktivering?

Hvis du har deaktiveret din Instagram-konto, og du ikke er aktiv på din konto inden for 30 dage, vil Instagram dog efter 30 dage automatisk slette din Instagram-konto permanent, og derefter vil du ikke være i stand til at logge ind på din konto, og dit brugernavn vil være tilgængeligt for andre.

Hvordan genaktiverer du din Instagram-konto?

Når du har deaktiveret din Instagram-konto midlertidigt, vil din Instagram-konto blive skjult for alle. Efter den korte pause kan du genaktivere din Instagram-konto. Alt du skal gøre er at logge ind for at få adgang til din Instagram-konto. Følg trinnet for at få adgang til din Instagram-konto.

  1. Åben din webbrowser eller Instagram-applikation.
  2. Efter det, f.eks nter din Instagram-konto brugernavn og samme adgangskode som du brugte, før du deaktiverede din konto. På grund af pause, hvis du glemme din adgangskode derefter kan du nulstille din Instagram-adgangskode.
  3. Klik på den log ind knap .
  4. Nu vil du se din Instagram profil ligesom før.

Nu får du adgang til din konto, og når du logger ind på din Instagram-konto, aktiveres din Instagram-konto, selvom du logger ud, og dine følgere vil se din profil videre.

bjørn drøm betyder indianer

Konklusion

Der går du, disse er trin for trin-processen om, hvordan du slette din Instagram-konto permanent og hvordan man deaktivere og genaktivere din Instagram-konto. Følg den trinvise procedure nævnt ovenfor i henhold til titlen for at udføre handlingen på din Instagram-konto.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne artikel, kan du efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. For mere information besøg vores officielle hjemmeside! Online hjælpevejledning .

Tak skal du have!

Find Ud Af Dit Antal Engel