Sådan forhindrer du Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links

Find Ud Af Dit Antal Engel

  Sådan forhindrer du, at Tiktok foreslår din konto, når du deler links

Nogle gange kan det være en ret sjov opgave at bruge Tiktok og øge din seerbase. Det er dog ikke alle, der ønsker at øge deres følgere- eller seerbase baseret på deres Tiktok- og Tiktok-profil. Desuden vil du måske gerne have et simpelt delingsforhold på Tiktok, og det er alt. Så hvis du er frustreret over den funktion på Tiktok, der foreslår din profil til den bruger, som du deler et Tiktok-videolink med, så er her, hvordan du forhindrer Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links.



Du kan direkte sikre dig at forhindre Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links fra privatlivsindstillingerne. Gå til Tiktok> Åbn profil> Gå til indstillinger og privatliv> Få adgang til privatliv> Tryk på foreslå din konto til andre> Slå personer, der åbner eller sender links til dig, fra.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor du bør tillade delt forslag til Tiktok-konti til andre

Du ønsker måske ikke, at andre skal se din konto, når den bliver foreslået af Tiktok. Denne funktion kan dog have en del fordele for nogle Tiktok-brugere. Hvis du er en bruger, der er interesseret i at få flere likes og visninger i Tiktok, så kunne dette være noget for dig. Men her er en liste over mulige gavnlige grunde til, at det er en god idé at tillade Tiktoks mulighed for at dele din konto med andre.

  • Du har en chance for at få en større seerbase, når din profil bliver foreslået til andre brugere.
  • Du kan få flere likes og visninger i dine Tiktok-videoer, hvis de holdes offentligt.
  • En anden måde at opnå mere popularitet på er ved muligheden for at få dine Tiktok-videoer på siden Til dig på Tiktok. Dette er lige så fordelagtigt for brugerne at øge deres publikumsbase.

Sådan forhindrer du Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links

Så hvis du helt sikkert er sikker på, at du vil forhindre Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links, så er muligheden for at deaktivere denne funktion altid der. Desuden er trinene ret enkle og de samme for både en Android-enhed og en iOS-enhed. Så uanset hvad, følg de trin, vi har udstukket for dig nedenfor.

Trin 1: Åbn Tiktok-appen på din enhed

Start først Tiktok-appen på din enhed ved at trykke på den. Du kan derefter logge ind på din TikTok-konto ved hjælp af dine loginoplysninger.

Trin 2: Gå til din Tiktok-profil

Slet beskeder på TikTok Slet beskeder på TikTok

På din startskærm skal du trykke på profilikonet i nederste højre hjørne af skærmen for at komme til din profil i Tiktok.

Trin 3: Tryk på ikonet for tre linjer

I din profil skal du trykke på hamburgerikonet med tre linjer i øverste højre hjørne af din skærm.

Trin 4: Vælg Indstillinger og privatliv

Fra pop op-vinduet nederst på din skærm skal du vælge indstillingerne og privatlivsindstillingen for at komme til dine indstillinger og privatlivssiden på Tiktok.

Trin 5: Kom til privatlivets fred

På listen, der kommer op, skal du vælge privatlivsindstillingen for at komme til dine privatlivsindstillinger.

Trin 6: Vælg muligheden for at 'Foreslå din konto til andre'

Vælg derfra muligheden for 'foreslå din konto til andre, og du får en liste over flere muligheder for, hvilken mulighed du vil beholde til eller fra.

Trin 7: Deaktiver 'Personer, der åbner eller sender links til dig'

Dernæst skal du skifte muligheden for 'personer, der åbner eller sender links til dig. Dette sikrer, at alle, som du sender et link til, ikke vil være i stand til at se dit brugernavn eller komme til din profil fra det Tiktok-link, du deler med dem.

Sådan forhindrer du Tiktok i at foreslå din konto til andre

Hvis du også er irriteret over, hvordan Tiktok foreslår din konto til andre, så kan du også forhindre Tiktok i at foreslå din konto til andre brugere . Følg nedenstående trin til dette.

Trin 1: Start TikTok-appen på din enhed

Start først Tiktok-appen på din enhed ved at trykke på den. Du kan derefter logge ind på din TikTok-konto ved hjælp af dine loginoplysninger.

del af formue i kræft

Trin 2: Gå til profilsiden

Og gå til din profilside ved at trykke på 'Mig'-ikonet i nederste højre hjørne af din startskærm.

Trin 3: Klik på menuen med tre prikker

Derefter kan du klikke på hamburgerikonet i øverste højre hjørne af profilsiden i din Tiktok-app.

Trin 4: Vælg 'Indstillinger og privatliv'

Når du har valgt 'Indstillinger og privatliv', kan du trykke på indstillingen 'Privatliv'.

Trin 5: Deaktiver Foreslå din konto til andre

Du kan vælge 'Foreslå din konto til andre' under 'Opdagbarhed'.

Trin 6: Slå Foreslå din konto til andre fra

Du kan derefter slå mulighederne for at foreslå din konto til andre fra. Fra alle mulighederne skal du vælge dem, du vil deaktivere. Hvis ikke, kan du lade mulighederne være, og Tiktok vil stadig foreslå din konto til andre.

Funktioner under Privatlivsindstilling på Tiktok

Der er en række privatlivsindstillinger på Tiktok, som du kan tjekke ud for at bevare dit privatliv i Tiktok. Du kan kontrollere privatlivsindstillingerne foran listen nedenfor og følge linket for at finde ud af trinene til at opretholde disse privatlivsindstillinger.

  • Familieparring
  • Digital velvære
  • Gør din Tiktok-konto privat
  • Administrer kommentarerne i dine Tiktok-videoer
  • Filtrer kommentarerne i dine Tiktok-videoer/live
  • Vælg de brugere, der kan sende dig en DM i Tiktok
  • Rapporter alle problemer, du møder på Tiktok-appen

Oprethold kontovelvære på Tiktok

En af de bedste måder, hvorpå du kan sikre, at din Tiktok-oplevelse er sikker og god, er at opretholde kontovelværet på Tiktok. Når du følger de digitale velværetrin, ender du med at spare den skærmtid, du bruger, ved blot at bruge Tiktok hele dagen. Så hvis du vil prøve denne funktion, så følg med artiklen for at sikre digital velvære på Tiktok for en trin-for-trin-proces om Tiktok-sikkerhed.

Sådan ændres delingsindstillinger på Tiktok

Hvis du ønsker at ændre delingsindstillingerne på Tiktok, så er det også muligt. Den vigtigste ting at huske er, at du kan foretage ændringer i videodelingsindstillingen på din Tiktok-konto, selvom din konto er offentlig i første omgang. Så for dette, følg trinene nedenfor på henholdsvis din iOS- eller Android-enhed.

Hvis du vil ændre videoindstillingerne for en allerede eksisterende video, skal du vælge nedenstående trin.

Trin 1: Åbn video i profil

Åbn først Tiktok-appen og gå til din profil fra nederste højre hjørne af skærmen. Du kan derefter åbne den video, som du vil ændre delingsindstillingerne for fra din profil.

jomfru i 2. hus

Trin 2: Tryk på ikonet med tre prikker

Når videoen begynder at afspille, skal du trykke på ikonet med tre prikker fra højre side af skærmen.

Trin 3: Gå til Privatliv

Du kan derefter gå til privatlivsindstillingerne for den video, du vil konfigurere ændringer til.

Trin 4: Hvem kan se denne video

Til sidst skal du vælge muligheden med 'hvem kan se denne video.'

Trin 5: Administrer indstillinger for video

Når du kommer til den nye fane, skal du trykke på de forskellige ændringer, du skal foretage for at administrere privatlivsindstillingerne for den specifikke video, selvom du har en offentlig Tiktok-konto.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om, hvordan du forhindrer Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links med andre brugere.

Hvor er deleknappen på Tiktok

Hvis du er en Tiktok-bruger og prøver at dele indholdet på din konto, så leder du muligvis efter deleknappen. Del-knappen med den højrevendte pil er dog kun synlig, når du forsøger at dele indholdet af en andens video på Tiktok. For din egen video skal du gå til ikonet med tre prikker på det sted, hvor deleknappen er. Der vil du se muligheden for at dele indholdet på din Tiktok-konto med andre brugere via linket og også direkte deling.

Delte ved et uheld en Tiktok

Desværre kan du ikke annullere afsendelsen af ​​beskeden i dine Tiktok direkte beskeder. Denne forespørgsel er blevet stillet adskillige gange, og desværre, hvis du sletter beskeden, bliver den kun slettet på din side af teksten og ikke den anden person, så det er ikke tiden værd.

Konklusion

Afslutningsvis kan du nemt forhindre Tiktok i at foreslå din konto, når du deler links ved at sikre dig, at indstillingerne er på plads. Desuden kan du også sikre dig, at du deaktiverer muligheden for Tiktok til også at dele din konto med andre brugere på Tiktok-appen.

Find Ud Af Dit Antal Engel