Sådan fjerner og blokerer du dine venner på Snapchat? [Opdateret 2022]

Find Ud Af Dit Antal Engel

  Sådan fjerner og blokerer du dine venner på Snapchat

Som du ved, er Snapchat en sjov social besked-app, og det er sjovere, når du har mange venner på Snapchat. Du kan dele sjove snaps, og det spændende er, at du kan sætte snaps som din historie for at vise dine venner. Men det er sjovt, indtil du får stødende kommentarer, irriterende snaps, spammybeskeder, fornærmende tekst og stødende snaps. Så vil du fjerne eller blokere dine venner på Snapchat, som opfører sig forkert med dig?



drømmen mening om at rejse

På Snapchat kan du finde forskellige typer mennesker med forskellige intentioner. Så du skal være forsigtig, mens du tilføjer dine venner på Snapchat, selv det er bedre, at du ikke deler dit Snapchat-brugernavn med upålidelige venner og offentligt.

Bare rolig! Hvis du har sådanne venner på Snapchat, som ikke fortjener at være din ven, så kan du prøve indbyggede funktioner til at fjerne eller blokere dine venner på Snapchat.

Så i dag vil jeg i denne artikel guide dig til, hvordan du fjerner og blokerer dine venner på Snapchat. For at implementere på din Snapchat-konto skal du gå til trin for trin procedure nævnt nedenfor.

Indholdsfortegnelse

Sådan sletter du dine venner på Snapchat?

Vil du slette din ven? Hvis du sletter dine venner på Snapchat, så vil det også fjerne dine venner fra din bedste venneliste og din Snapchat-konto – følg trinene nævnt nedenfor, hvis du vil slette din ven i dag.

  1. Åbn Snapchat-appen på din enhed.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind på din Snapchat-konto.
  3. Når du har fået adgang til din konto, hvis du nu har tilpasset din Bitmoji, skal du klikke på Bitmoji; ellers skal du klikke på Spøgelsesikon .
  4. Tryk nu på Mine venner under 'Venner'.
  5. Når du har klikket på Min ven, vil du se en liste over venner, der er tilgængelige på din Snapchat-konto.
  6. Nu, Rul ned og Søg for dit vens brugernavn, du vil slette, og tryk på vennens brugernavn.
  7. Derefter vil du se chatboksen. Klik nu på Bitmoji af din ven fra chatboksen.
  8. Klik på de tre lodrette prikker , nu vil du se pop-up muligheder fra bagsiden af ​​din skærm.
  9. Derefter skal du klikke på Fjern ven fra listen.
  10. Klik til sidst på Fjerne knap.
Sådan blokerer du en YouTube-konto Sådan blokerer du en YouTube-konto

Eller ,

  1. Åbn Snapchat-appen.
  2. Klik på Chat-ikon fra den nederste navigationslinje.
  3. Find nu din vens brugernavn fra chatlisten.
  4. Efter det, lang tryk dit vens brugernavn, indtil du ser en pop op-menu.
  5. Klik nu videre Mere fra listen.
  6. Tryk nu på Blok .
  7. Klik til sidst på Blok knap.

Du har med succes fjernet din ven fra Snapchat, men efter du har fjernet venner fra vennelisten, vil du ikke kunne se deres historie, hvis de har gjort deres konto privat.

Læs også : Sletter Snapchat automatisk Snaps?

Sådan fjerner du flere venner på Snapchat på én gang?

Undskyld , der er ingen sådan indbygget funktion på Snapchat til at fjerne flere venner på Snapchat på én gang.

Du kan finde mange artikler relateret til emnet ' slet flere venner på Snapcha t,' men der er ingen sådan indbygget funktion på Snapchat, der kan fjerne alle Snapchat-venner på én gang. Desuden er der et tredjepartsprogram derude, der bruges til at fjerne flere venner på én gang, men du kan ikke bruge det på Snapchat. Det er fordi Snapchat ikke vil tillade sådan en app.

Så den bedste mulighed for dig er at slette dine Snapchat-venner manuelt én efter én.

månesekstil pluto transit

Hvordan blokerer man nogen på Snapchat?

I nogle tilfælde er det ikke nok bare at fjerne dine venner fra Snapchat, fordi selv du fjerner dem fra en venneliste, kan de stadig sende dig snaps. Det er irriterende, ikke? Så for at få dem til at stoppe med at sende snaps og beskeder, kan du blokere dem fra Snapchat.

For at gøre det skal du blot følge de nemme trin nævnt nedenfor.

  1. Åbn Snapchat-appen på din enhed.
  2. Log ind på din Snapchat-konto.
  3. Så hvis du har tilpasset din Bitmoji, så klik på Bitmoji; ellers skal du klikke på Spøgelsesikon .
  4. Tryk nu på Mine venner under 'Venner'.
  5. Nu vil du se en liste over venner, der er tilgængelige på din Snapchat-konto.
  6. Efter det , Søg for din vens brugernavn fra listen, og tryk på en vens brugernavn.
  7. Dette åbner chatboksen med din ven. Klik nu på Bitmoji af din ven fra chatboksen.
  8. Klik derefter på de tre lodrette prikker.
  9. Nu vil du se pop-up muligheder fra bagsiden af ​​din skærm.
  10. Derefter skal du klikke på Blok, en ven fra listen.
  11. Klik til sidst på B låse knap.

Eller ,

  1. Åbn Snapchat-appen.
  2. Klik på Chat-ikon fra den nederste navigationslinje.
  3. Find nu din vens brugernavn fra chatlisten.
  4. Efter det, tryk og hold din vens brugernavn, indtil du ser en pop op-menu.
  5. Klik nu videre Mere fra listen.
  6. Tryk nu på Fjern ven .
  7. Klik til sidst på Fjerne knap.

Du har succesfuldt blokerede din ven fra Snapchat, men efter du har blokeret dine venner fra vennelisten, vil din ven ikke kunne se din historie og søge i dit brugernavn, selv fra telefonnummeret.

vandmanden solskytten måne

Læs også : Hvordan fjerner man forbindelsen mellem telefonnumre fra Snapchat?

Kan nogen se, om du har blokeret dem på Snapchat?

Bare rolig! Der er ingen indbygget notifikationsfunktion til at advare din ven, når du blokerer dem på Snapchat. Så du er velkommen til at blokere nogen, du vil, de kan ikke umiddelbart vide, om du har blokeret dem eller ej. De kan dog se, om de søger efter dit brugernavn på Snapchat, fordi de ikke vil kunne se dit brugernavn på Snapchat.

Så kun få personer vil den finde senere, hvis de søger efter dit brugernavn på Snapchat; ellers er nogle mennesker nu velkendte om disse ting. Og det er lige meget, om de fortjener at blive blokeret fra din venneliste.

Hvad sker der, når du blokerer nogen på Snapchat?

Der er ingen stor videnskab bag dette spørgsmål at tænke på, ifølge Snapchat, når du blokerer din ven derefter.

  • Din ven vil ikke kunne se din historie.
  • De kan ikke sende beskeder og snaps.
  • Chat med din ven forsvinder.
  • Din ven vil ikke længere være i stand til at søge i dit brugernavn.

Det er de ting, der sker, når du blokerer nogen på Snapchat. Så vær forsigtig og tænk en gang, før du blokerer nogen. Og du kan også fjerne blokeringen af ​​dem senere, hvis du ved en fejl har blokeret dem på Snapchat.

Så tøv ikke med at blokere de brugere, der fortjener at blive blokeret, hvis de fortryder og beder om undskyld, så kan du fjerne blokeringen af ​​dem, når du vil.

hvad er 16 16

Hvordan fjerner man blokeringen af ​​nogen på Snapchat?

Det du burde vide! Hvis du ikke kan huske at blokere din ven på Snapchat vil deaktivere tilladelsen på din profil, så lad mig forsikre dig om, at når du blokerer dem, vil de ikke være i stand til at søge i dit brugernavn og sende dig snaps eller beskeder.

Hvis du vil modtage snaps og beskeder fra din ven igen, så skal du fjerne blokeringen af ​​dem fra din blokeringsliste. Hvordan? – følg de nemme trin nævnt nedenfor for at gøre det.

  1. Åbn Snapchat på din enhed.
  2. Derefter skal du klikke på Bitmoji eller klik på Spøgelsesikon .
  3. Klik nu på Gear-ikonet (Indstillinger) fra øverste højre hjørne.
  4. Rul derefter ned og gå til Kontohandling .
  5. Tryk nu på Blokeret under ' Kontohandling .'
  6. Du vil se en liste over en ven, der er blokeret fra din Snapchat-konto.
  7. Søg nu efter din vens brugernavn og klik på Kryds knap ( x ) højre for din vens brugernavn.
  8. Klik til sidst på Ja knappen for at fjerne blokeringen af ​​din ven.

Tillykke! Du har med succes fjernet blokeringen af ​​din ven fra din Snapchat-konto. Nu vil du ikke se din vens brugernavn på den blokerede liste. Og din ven kan søge efter din konto og sende dig snaps og beskeder.

Du kan også igen tilføje dem til din Snapchat-venneliste ved at sende dem en venneanmodning om at blive venner på Snapchat.

Afslutningsvis

Der går du, ved at følge trinene nævnt ovenfor, i henhold til deres titel, kan du nemt fjerne og blokere din ven på Snapchat. Og hvis du ved en fejl har blokeret dem, kan du endda fjerne blokeringen af ​​dem fra din konto i henhold til trinene nævnt ovenfor.

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at løse dit problem. Så hvis et trin er uklart, eller hvis du stadig har et spørgsmål vedrørende denne artikel, kan du efterlade os en kommentar i vores kommentarsektion nedenfor, vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

For mere vejledning om Snapchat, kan du gå til linket Snapchat tips .

Tak skal du have.

Reference

https://support.snapchat.com/en-US/a/remove-block-friends

Find Ud Af Dit Antal Engel