Sådan aktiverer og deaktiverer du profilvisninger på TikTok
Find Ud Af Dit Antal Engel

TikTok bragte for nylig en gammel funktion tilbage, men med et nyt navn. Tidligere kendt som 'Tjekket din profil', Profil visninger give brugerne mulighed for at vide, hvem der har set deres konto i 30 dage. Denne funktion blev introduceret igen i februar 2022. Så her er en komplet guide til, hvordan du aktiverer og deaktiverer profilvisninger på Tiktok.
Da TikTok er fyldt med mange brugere af mennesker, og ikke alle mennesker har en lignende mening, får funktionen Profilvisninger polariserende anmeldelser. Nogle mennesker ønsker at deaktivere funktionen, mens nogle måske er nysgerrige efter, hvordan man aktiverer funktionen. Heldigvis kan du aktivere og deaktivere denne funktion efter eget ønske ved at følge et par enkle trin.
Så lær, hvordan du nemt kan aktivere eller deaktivere profilvisninger på Tiktok med et par enkle trin.
Indholdsfortegnelse
Proces for at aktivere Profilvisningsfunktion På TikTok
Trinene til at aktivere Profil visninger funktioner på TikTok er meget enkle, så man kan gøre det uden meget kendskab til TikTok. For at aktivere Profil visninger funktion, kan man følge nedenstående trin:
Trin 1: Åbn TikTok-appen
Da denne funktion er fra TikTok, er det første skridt sikkert at åbne selve TikTok-appen.
Trin 2: Gå til profil
Sådan aktiverer og deaktiverer du profil V... Sådan aktiverer og deaktiverer du profilvisninger på TikTok 2022 [Nem vejledning] | Online hjælpevejledning | TikTokNår du åbner TikTok-appen, skal du klikke på profilikonet, som er i nederste højre hjørne af din skærm.
Trin 3: Klik på Øjeikonet
Når du klikker på profilikonet, finder du et øje-ikon øverst på din skærm i højre side. Øjet er ved siden af de tre vandrette linjer, hvis du ikke kan finde det.
Trin 4: Tryk på Indstillinger-ikonet
Når du klikker på øjenikonet, øverst i øjenmenuen, vil du se indstillingsikonet, som er øverst til højre på din skærm. Du skal blot trykke på den.
Trin 5: Skift efter dit ønske
Nu vil du se en skifte ved siden af teksten 'Profilvisningshistorik'. Du skal blot trykke på knappen, og hvis skifteknappen er grøn, betyder det, at den er tændt.
uranus i 8. hus synastry
Fordele ved at aktivere Profil visninger På TikTok
Der er kun to hovedfordele ved Profil visninger funktion på TikTok-appen. Den ene er; nu vil du være i stand til at vide, hvem der har set din konto, og hvem der stalker dig. Den anden er; du vil vide, hvor meget din konto bliver nået blandt massen.
Lær om din rækkevidde på TikTok
Din rækkevidde handler ikke kun om, hvor mange likes eller visninger du får på dine TikTok-videoer, men også hvor mange mennesker der besøger din profil. Nu er det meget nemmere at vide det, da du kan se listen over personer, der besøger din konto.
Ved, hvem der har set din konto
Hovedformålet med Profil visninger funktion er at lade brugeren vide om de personer, der har besøgt deres konto i de sidste 30 dage. Med denne funktion vil du vide, om nogen også forfølger dig, hvilket gør platformen lidt mere sikker.
Ulemper ved at aktivere Profil visninger På TikTok
Strengt taget om mennesker, der muliggør Profil visninger , vil de ikke have noget problem med denne funktion. Den eneste ulempe ved at aktivere Profil visninger er for den person, der ønsker at besøge andres konto uden at blive kendt.
Svært ved at tjekke andres profil
Det eneste problem med denne funktion er nu, at du ikke kan tjekke andre brugeres profil uden at være i fare for at blive fundet. Hvis du ikke har noget imod, at den anden person ved, at du tjekkede deres profil, vil denne funktion ikke skade dig.
Trin til at deaktivere Profil visninger Funktion på TikTok
Trinene til at deaktivere Profil visninger funktionen på TikTok ligner meget den, der aktiverer Profilbesøg funktion. Trinene til at deaktivere Profil visninger funktioner er nedenfor:
Trin 1: Åbn TikTok-appen
Det første skridt er at åbne selve TikTok-appen, da denne funktion er fra TikTok.
Trin 2: Gå til profil
Klik på profilikonet, som er i nederste højre hjørne af din skærm, når du åbner TikTok-appen,
Trin 3: Klik på Øjeikonet
Når du klikker på profilikonet, finder du et øje-ikon øverst på din skærm i højre side. Øjet er ved siden af de tre vandrette linjer, hvis du ikke kan finde det.
Trin 4: Tryk på Indstillinger-ikonet
Du vil se indstillingsikonet, som er i øverste højre hjørne af din skærm, når du klikker på øjenikonet, øverst i øjenmenuen. Du skal blot trykke på den.
Trin 5: Skift efter dit ønske
Nu vil du se en skifte ved siden af teksten 'Profilvisningshistorik'. Du skal blot trykke på knappen, og hvis skifteknappen er grå, betyder det, at den er slukket.
Fordele ved at deaktivere Profil visninger På TikTok
Fordelene ved at deaktivere Profil visninger er de samme som ulemperne ved at aktivere Profil visninger. Ærligt talt, at deaktivere Profil visninger funktion på TikTok har ingen sådanne ulemper overhovedet. Så hvis du har lyst til at aktivere Profil visninger funktion på TikTok, gå efter det. Men generelt, for at aktivere og deaktivere profilvisningerne på Tiktok har deres egne fordele og ulemper.
Ulemper ved invalidering Profil visninger På TikTok
Der er kun to hovedulemper ved at deaktivere Profil visninger funktion på TikTok-appen. Den ene er; du vil ikke være i stand til at vide, hvem der har besøgt din konto, og om nogen stalker dig. Den anden er; du vil ikke vide, hvor meget trafik din konto får blandt masserne.
Kan ikke vide, hvem der har set din konto
Hovedformålet med Profil visninger funktion er at lade brugeren vide om de personer, der har besøgt deres konto i de sidste 30 dage. Med denne funktion deaktiveret, vil du ikke vide, om nogen også forfølger dig, hvilket gør platformen lidt mere sikker.
Svært ved at lære om din rækkevidde på TikTok
Din rækkevidde handler ikke kun om, hvor mange likes eller visninger du får på dine TikTok-videoer, men også hvor mange mennesker der besøger din profil. Hvis du deaktiverer Profil visninger funktion på TikTok, vil du ikke være i stand til at vide, hvor mange mennesker der besøgte din konto. Derfor kan du have svært ved at kende din rækkevidde på TikTok.
drøm om at dræbe nogen og skjule kroppen
{ Bemærk : Begge metoder er anvendelige til både Android- og iOS-enheder.}
Ofte stillede spørgsmål
Da denne funktion for nylig er genindført til iOS, kan mange mennesker have mange forespørgsler relateret til Profil visninger funktion. Nogle af forespørgslerne om, hvordan man aktiverer og deaktiverer profilvisninger på Tiktok, er nedenfor.
Hvorfor har jeg ikke Profil visninger På min TikTok?
Hvis du er på en ældre version af TikTok, har du ikke Profil visninger på din TikTok. Derfor for at få Profil visninger funktion, skal du sørge for, at du har den seneste version af TikTok.
Er Profil visninger Funktion samme som Har tjekket din profil ?
Har tjekket din profil er en gammel funktion af TikTok, som forsvandt fra TikTok med meget lidt støj i midten af 2020. Den nyligt introducerede Profil visninger har ikke det samme navn, men det er det samme som Har tjekket din profil. Dette skyldes, at begge funktioner udfører det samme arbejde og fungerer på samme måde,
Hvornår var den Profil visninger Funktionen genindført?
Det Profil visninger funktion blev genindført i februar 2020.
Konklusion
Funktionen Profil visninger er meget nyttig og har ingen dårlig effekt på dig overhovedet, medmindre du planlægger at forfølge en person. Desværre, for de mennesker, der ønsker at forfølge andre uden at blive kendt af andre, vil du helt sikkert have nogle vanskeligheder.
Læs også: Sådan ser du visningstallet i dine Tiktok-videoer
Læs også: Sådan laver du en privat Tiktok-konto
Find Ud Af Dit Antal Engel
Populære Emner
- Bibelsk betydning af brød i drømme - fortolkning og betydning
- Drøm om stjerneskud - Betydning og symbolik
- Saturn i 11. hus
- Sådan rettes et ugyldigt nummer på Twitter-konto
- Kræft Sun Libra Moon - Personlighed, kompatibilitet
- Musik, Film, Tv, Fritid
- Drømme om kræft - fortolkning og betydning
- Personlighed nummer 2 - Betydning i numerologi
- Hvad er TikTok Recharge? Sådan genoplades TikTok-mønter [fuld vejledning] 2022
- Moon Trine Jupiter Synastry