Hvordan arkiverer jeg et delt indlæg på Instagram 2022[Trin for trin]
Find Ud Af Dit Antal Engel

Siden 2017 har Instagram tilføjet funktionerne til at arkivere opslag og historier, som du har tilføjet til din konto, så du til enhver tid kan skjule delte opslag og historier. Arkivering og afarkivering på Instagram er en nem proces, så du kan gøre det, når du vil. Du kan også dele din arkivhistorie som et opslag.
Når du arkiverer dit opslag, vil det være skjult for dine følgende brugere, hvilket betyder, at de ikke vil kunne se dit arkivindlæg. Men bare rolig; dine arkivindlæg vil ikke blive slettet; den forbliver i arkivindstillingen på din konto. Udover det, vil dine eksisterende kommentarer og likes på indlægget, som du har arkiveret, også være de samme. Men hvis du vil se dit arkivindlæg, så besøg arkivindstillingen, som også lader dig fjerne arkiveringen af dit indlæg. Og hvis du fjerner dit indlæg fra arkivet, vil indlægget vende tilbage til dets oprindelige sted på din profil. Så vil du vide, hvordan du kan gøre hele denne proces?
I dag vil jeg guide dig til, hvordan du arkiverer et delt opslag på Instagram og også hvordan du deler din arkivhistorie. Følg de følgende trin nævnt nedenfor.
Indholdsfortegnelse
Sådan får du adgang til Skjul indlæg og historier på Instagram?
Når du har arkiveret dit indlæg, kan du se arkivindlægget og historien videre Instagram . For at få adgang til arkivindlæg skal du følge processen nedenfor.
leo sun stenbukken måne
- Lancering din Instagram applikation. Klik på profilikonet .
- Klik på den tre-lodret linje , som er i øverste højre hjørne, eller du kan også stryg til venstre .
- Nu klik på den Arkiv fra listen, som er lige under dit brugernavn.

- Nu du vil se dine arkivindlæg . Posts Archive er din standardindstilling for at se Stories Archive, klik på den drop-down og vælg Historiearkiv .
Nu vil du se alle de indlæg, du har arkiveret, og alle de historier, du har postet som din historie. Hvis du har slettet en historie inden for 24 timer, vises den ikke på Arkiv.
Hvordan arkiverer jeg et delt opslag på Instagram?
Sådan arkiveres indlæg på Instagram 20... Sådan arkiveres indlæg på Instagram 2022 [Nem vejledning] | Online hjælpevejledning | Instagram guideHvis du har nogle private billeder, som du vil skjule for din ven og Instagram-bruger, giver Instagram muligheden Arkiv for at skjule dit opslag. For at arkivere skal dine billeder og videoer følge trinene.
- Lancering din Instagram applikation på din Android- eller IOS-enhed.
- Når du har fået adgang til din konto, klik på den profilikon , som er i nederste højre hjørne på din mobilskærm.
- Nu åbnes din profil, hvor du kan se alle de indlæg, du har lagt op.
- Nu, klik på den stolpe du ønsker at skjule fra din profil.
- Når du har åbnet dit indlæg, som du vil skjule/arkivere, vil du se tre lodrette linjer klik på den.
- Nu, Vælg Arkiv fra listen.

- Vent et øjeblik og Opdater din Instagram én gang.
Nu vil dit indlæg, du har arkiv, ikke vises i din profil.
Læs også : Hvordan blokerer man nogen på Instagram?
drøm om at blive angrebet
Kan du arkivere alle Instagram-billeder på én gang?
Undskyld at få dig til at føle dig dårlig.
Svaret på dette spørgsmål er Nix , Indtil nu har Instagram ikke nogen indbyggede funktioner til at arkivere alle Instagram-billeder på én gang. Men du behøver ikke bekymre dig om det, for du kan arkiver alle Instagram-billeder manuelt en efter en.
For at gøre det skal du følge trinene nævnt nedenfor hvordan arkiveres alle Instagram-billeder på én gang?
sol kvadratisk ascendant synastry
Sådan arkiveres alle Instagram-billeder på én gang?
Som du allerede ved, kan du ikke arkivere alle Instagram-billeder på én gang. Hvis du ønsker det, kan du følge nedenstående trin for at arkivere alle Instagram-billeder manuelt.
- Åbn Instagram app .
- Log ind på din konto, hvis du bliver bedt om det.
- Klik nu på Profilikon fra den nederste navigationslinje.
- Nu tryk på foto som du vil arkivere.
- Derefter vil du se tre lodrette linjer klik på den.
- Klik til sidst på Arkiv fra listen.
- Følg nu trin 1 til 6 at arkivere alle Instagram-billeder.
Der går du efter du har klikket på Arkiv, dit billede vil blive indlæst derefter, det vil blive skjult fra din profil og vil blive sendt til Arkivmappe.
Følg nedenstående trin for at tage med tilbage dine arkiv Instagram-billeder .
Hvordan viser man et arkiveret indlæg på din profil?
Hvis du vil vise dit arkiverede indlæg, som du har arkiveret af en eller anden grund, så kan du gøre det med få trin, bare følg nedenstående trin for at vise arkivopslaget på din Instagram-profil.
- Lancering din Instagram applikation.
- Klik på den profilikon .
- Klik på den tre lodrette linjer , som er i øverste højre hjørne, eller du kan også stryge til venstre.
- Nu klik på den Arkiv fra listen, som er lige under dit brugernavn.
- Du vil se hele arkivindlægget.
- Nu klik på den stolpe du vil vise på din Instagram-profil.
- Når du har åbnet dit indlæg, som du vil arkivere, vil du se tre lodrette prikker klik på den.
- Vælg, Vis på profil fra listen.

Vent et øjeblik, og opdater din Instagram én gang. Nu vil du se dit opslag, som du vil vise på profilen, vil blive vist på din Instagram-profil. Nu du kan også udføre en handling som Gem en historie eller Del et indlæg, der er et arkiv i Stories Archive .
At gemme og dele skjult historie
Følg nedenstående trin for at gemme og dele en historie, der er arkiveret
- Klik på profilikonet .
- Klik på den tre-lodret linje , som er i øverste højre hjørne, eller du kan også stryge til venstre.
- Nu klik på den Arkiv fra listen, som er lige under dit brugernavn.
- Du vil se hele arkivindlægget.
- Posts Archive er din standardindstilling for at se Stories Archive, klik på den drop-down og vælg Historiearkiv .

- Når du har valgt Stories Archive, vil du se alle de historier, du har delt. Nu, rulle og klik på den historie at du vil gemme eller dele et opslag.
- Når du har åbnet historien, klik på den tre lodrette prikker fra nederste højre hjørne af din mobilskærm.
- Nu vil du se en liste over muligheder Slet , Gem foto eller video , eller Del som opslag. Vælg en af muligheder du vil optræde.

- Og følg det sidste trin som en mulighed, du vælger at udføre.
Fremhævet : Læs også
Sådan skjuler du tagget foto og videoer på Instagram
drøm om swimmingpool
Sådan tilføjer og ændrer du et telefonnummer på Instagram
Konklusion
Følg nu ovenstående trin, hvis du vil arkivere et delt opslag på Instagram. Derefter kan du finde dit indlæg på arkivmuligheden. Men hvis du ændrer mening om arkivindlægget, så kan du nemt afarkivere dit opslag, som igen vil være synligt for dine følgere. Og du kan også dele dit arkivindlæg på din historie, når du vil, ved hjælp af ovenstående trin.
Og hvis du har spørgsmål vedrørende artiklen, så efterlad os en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Tjek også vores officielle hjemmeside Online hjælpevejledning for flere Instagram-tips.
Find Ud Af Dit Antal Engel
Populære Emner
- Bibelsk betydning af brød i drømme - fortolkning og betydning
- Drøm om stjerneskud - Betydning og symbolik
- Saturn i 11. hus
- Sådan rettes et ugyldigt nummer på Twitter-konto
- Kræft Sun Libra Moon - Personlighed, kompatibilitet
- Musik, Film, Tv, Fritid
- Drømme om kræft - fortolkning og betydning
- Personlighed nummer 2 - Betydning i numerologi
- Hvad er TikTok Recharge? Sådan genoplades TikTok-mønter [fuld vejledning] 2022
- Moon Trine Jupiter Synastry