Enkel vejledning til, hvordan du sletter TikTok-konto permanent

Find Ud Af Dit Antal Engel

  Sådan sletter du TikTok-konto

Hvis du vil have en pause fra din TikTok-verden, har du mange andre muligheder end at slette din TikTok-konto. Som at forhindre andre brugere i at finde dig eller slette TikTok-appen fra din mobiltelefon, kontrollere, hvem der kan sende dig beskeder og skrive kommentarer til dine videoer. Hvis ikke, du kan midlertidigt deaktivere din TikTok-konto i et stykke tid. Men hvis du vil slette TikTok-kontoen permanent her er den guide, du leder efter.



Sletning af TikTok-kontoen vil permanent slette alle dine data på din konto, og du har ingen mulighed for at vende tilbage til din konto.

Indholdsfortegnelse

Sådan sletter du TikTok-konto?

For kun kort tid siden skulle brugere kontakte TikTok kundesupport for at slette deres TikTok-konto. Den seneste opdatering har dog gjort denne opgave meget hurtigere, da en bruger kan slette sin TikTok-konto med blot et tryk på en knap.

For at slette TikTok-kontoen kræver det dog, at du tilføjer et telefonnummer først, da appen sender en bekræftelse til dit registrerede telefonnummer. Sådan kan du tilføje et telefonnummer i TikTok for at bekræfte din konto.

Hvis du allerede har tilføjet dit telefonnummer til TikTok, kan du springe dette trin over.

Tilføjelse af et telefonnummer til TikTok

  1. Lancering det Tiktok app på din smartphone.
  2. Derefter, tryk på profilikonet ' Mig ikon ,' fra nederste højre hjørne af dine TikTok-feeds. Hvis du er logget ud, skal du først logge ind på din konto.
      Tre lodrette prikker - TikTok
  3. Nu fra din profil tryk på den tre lodrette prikker , der er i øverste højre hjørne af din skærm. Derefter tryk på Administrer min konto fanen fra Kontoindstillinger.
      Håndter min konto - Tiktok
  4. Find nu ' Telefonnummer ” mulighed fra Administrer min konto-siden og tryk på det.
      Telefonnummer - TikTok
  5. Langt om længe, indsætte din telefonnummer i tekstfeltet og verificere dit telefonnummer med en OTP-kode (One Time Password), som appen sender dig i dit telefonnummer.
    Læs også: Sådan nulstiller du adgangskoden til TikTok-konto
      Indtast telefonnummer

Trin for at slette TikTok-konto

Sådan fjerner du TikTok-favoritter Sådan fjerner du TikTok-favoritter

Nu hvor du har tilføjet et bekræftet telefonnummer til din konto, lad os begynde at slette din TikTok-konto.

hvad siger bibelen om slanger i drømme
  1. Lancering din TikTok-applikation og tryk på den profilikon fra bunden af ​​din skærm.
  2. Fra din profilside, tryk på den tre lodrette prikker for at åbne de skjulte menuer.
  3. Vælg nu Administrer min konto under Konti tryk på fra menuen Indstillinger.
  4. Find nu Slet kontolink på siden og tryk på det.
      Slet konto
  5. Dernæst skal du verificere din telefonnummer ved at tilføje OPT-koden, som du har modtaget på din telefon, i tekstfeltet Verifikationskode på siden for kontosletning.
  6. Langt om længe, tryk på den Blive ved knappen for at fuldføre processen med at slette din TikTok-konto.

Bemærk: Når du har slettet TikTok-kontoen, kan kontoen ikke gendannes. Og de oplysninger, der ikke er gemt på din konto, såsom kommentarer i en video, vil forblive synlige for andre brugere af TikTok-platformen, selv efter du har slettet din konto. Så tænk dig om to gange, før du sletter din TikTok-konto.

Alternativer til at slette en TikTok-konto

Hvis du ikke vil miste dine fans, dit indhold på TikTok, så slet ikke din TikTok-konto. Hvis du holder en midlertidig pause fra TikTok, kan du vælge alternativer til at slette en TikTok-konto. Dette skyldes, at videodelingsplatformen tilbyder nogle avancerede muligheder, der vil gøre dig i stand til at beholde din konto, mens den forbliver fuldstændig usynlig på platformen. Det er derfor, du ikke behøver at slette din TikTok-konto.

Her er nogle af alternativerne til at slette en TikTok-konto:

Indstil din konto til privat

Når du oprette en TikTok-konto , den er som standard offentlig. Du kan dog bruge det i privat tilstand ved at skifte nogle af privatlivsfunktionerne fra indstillingerne. Når du skifter til privat tilstand, giver appen dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan sende din anmodning, hvem der kan se dit indhold, eller hvem der kan kommentere dit indhold.

Sådan kan du indstille din TikTok-konto til privat: Fra Tiktok Feed > din profil > indstillinger > Privatliv og sikkerhed > slå privat konto til.

Åbn først din TikTok-konto og tryk på Mig-ikonet i nederste højre hjørne af din skærm. Fra din profil skal du trykke på de tre lodrette prikker, der er i øverste højre hjørne af din skærm. Tryk derefter på Privatliv og sikkerhed fra listen over indstillinger. Skift til Privat konto fra siden Privatliv og sikkerhed.
  Privat konto

drøm om at miste pung

Forhindrer andre brugere i at finde din

Hvis du deaktiverer muligheden Tillad andre at finde mig, forhindrer du brugerne i at finde dig. Kort sagt, du vil ikke komme med de foreslåede brugere til at følge siden på TikTok.

Så forhindre andre brugere i at finde dig her er hvad du kan gøre: Fra Tiktok Feed > din profil > indstillinger > Privatliv og sikkerhed > slå fra Tillad andre at finde mig.

Du kan skifte indstillingen tilbage, når som helst du beslutter dig for, at du vil være med i forslag til følgere.

drøm om hår falder ud

Styr brugerengagement

I TikTok kan du begrænse antallet af personer, der kan komme i kontakt med dig. Du kan filtrere nogle sikkerhedsfunktioner som: Hvem kan skrive kommentarer, hvem kan sende mig en besked, hvem kan reagere på mine videoer, hvem kan duet. Du kan indstille alle indstillingerne til Just Friends, hvis du vil undgå at modtage en besked fra andre TikTok-brugere, du ikke kender. Eller du kan skifte sikkerhedsindstillingen til Off for at stoppe brugerengagementet.

Fra Tiktok Feed > din profil > indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Sikkerhed

Når du sletter din TikTok-konto:

  1. Du vil miste alle dine data, fans, kommentarer, indhold.
  2. Du vil ikke længere være i stand til at logge ind på din TikTok fra den konto, du lige har slettet.
  3. Hvis du brugte premium service, vil du ikke få refunderet de varer, du har købt.
  4. De beskeder, du efterlod på andres indhold, chats vil stadig være synlige for andre.

Hvordan sletter man en anden TikTok-konto?

Jeg er ked af at sige, at du ikke vil være i stand til det slette en andens TikTok-konto . TikTok tillader dig ikke at få adgang til andres konti uden deres brugernavn og adgangskode. Det ville være bedst, hvis du havde deres brugernavn og adgangskode; kun da kan du slette deres TikTok-konto. Der er dog en løsning, hvis du ønsker, at deres konto skal fjernes fra TikTok. For at gøre det kan du bruge en TikTok-funktion kaldet Rapport . Når du anmelder en bruger, skal du have en stærk eller pålidelig grund , og du får brug for hjælp fra 10 andre TikTok-brugere . For at lære om, hvordan du kan fjerne en andens TikTok-konto, følg trinene nedenfor.

Rapporter en anden TikTok-konto 2021

  1. Åbn TikTok-appen.
  2. Klik på Opdage med ' Forstørrelsesglas ’ ikon.
  3. Klik derefter på søgefelt og gå ind det brugernavn, du vil rapportere.
  4. Klik nu på brugernavn fra søgelisten og åben deres profil.
  5. Når du har åbnet deres profil, skal du klikke på Tre lodrette prikker fra deres profil.
  6. Du vil se en pop op-boks på din skærm.
  7. Klik nu på Rapport knappen med ' Flag ’ ikon.
  8. Efter det vælg en årsag , kan du også trykke på Andet at give en solid begrundelse og vedhæfte billeder.
  9. Klik til sidst på Indsend knap.

Ovenstående trin er, hvordan du rapporterer en andens konto. Ligeledes beder du din ven og andre brugere om at rapportere den konto på samme måde for at slette en andens TikTok-konto fra TikTok.

Konklusion

Der går du, oplysningerne præsenteret ovenfor er en trin-for-trin guide til, hvordan du sletter TikTok-kontoen og alternativ til at slette din konto. Det er op til dig at slette alle dine data og gå videre eller gå efter alternativer til at slette din konto, hvis du ikke ønsker at slette dine data.

Var denne artikel til hjælp? Hvis du har spørgsmål vedrørende emnet, så lad mig det vide i kommentarfeltet og vil lære flere tips om TikTok, så besøg vores officielle side Online hjælpevejledning .

Tak skal du have.

Find Ud Af Dit Antal Engel