Basketball regel spørgsmål?

Hvad er reglen under et gratis kast, hvis følgende to ting sker: 1) en modspiller går ind i banen for tidligt (banebrydelse), og 2) Free Throw savner fælgen (shooter overtraedelse)? Vi var på en High School Shoot-Out med en College Referree Clinic, så Refs konkurrerede om D-2 og D-1 College-stillinger. Dommeren regerede kun om skydningsovertrædelsen, så der var ingen genoptagelse tilladt.

11 svar

  • JoshFavoritsvar



    Dommeren var korrekt efter min mening.

    Her er nogle af de relevante regler for fritkast for NBA (jeg ved, ikke college eller gymnasium, men jeg tror, ​​at de ligner hinanden):



    en. Efter at bolden er placeret til rådighed for et frikastskytte, skal hans forsøg være inden for 10 sekunder på en sådan måde, at bolden kommer ind i kurven eller rører ved ringen, før den berøres af en spiller. Skytten skal være inden for den del af frikastcirklen bag frikastlinjen.

    farven blå betyder



    c. En spiller, der optager et frikastfelt, må ikke røre gulvet på eller over frikastbanelinjen, og heller ikke må nogen spiller 'trække sig tilbage' mere end 3 'fra straffekastlinjen. En spiller, der ikke optager et frikastbane, skal forblive bag trepunktslinjen. Denne begrænsning gælder, indtil bolden forlader fritkasternes hænder.

    Disse to regler kan være lidt forskellige for college eller high school ball, men jeg er ikke sikker.

    jeg drømte, at jeg så djævelen

    Nu er her afgørelsen om sanktioner:



    (6) Hvis der er et frikast overtrædelse af hvert hold, på et frikast, der skal forblive i spil, bliver bolden død, intet point kan scorer, og spillet genoptages af en hoppebold mellem to modstandere på center cirkel.

    Dette er NBA-regler, men jeg tror, ​​at selvom mekanikken måske er lidt anderledes (for eksempel springkugle), er generaliteterne stadig de samme for college og gymnasium.

    Skytten og forsvareren overtrådte begge regler, og der er ingen præcedens for den ene eller den anden regel, og så bliver bolden død, måske i dette tilfælde tildelt det andet hold?

    Kilde (r): nba.com
  • Anonym



    Efter min erfaring burde banefornærmelsen have været kaldt. Hvis en spiller skyder en 'luftkugle' fra frikastlinjen, skal der ikke kaldes nogen overtrædelse. Men hvis en modspiller går ind i banen, inden bolden frigives, skal der straks tilkaldes en banebrydelse, og spilleren skyder igen.

  • ?

    Airball Free Throw-regel

    neptun firkantet venus synastry
    Kilde (r): https://owly.im/a8Qeu
  • M-let

    hvis der er en baneovertrædelse, får skytten endnu et skud. skydningsovertrædelse er der ingen genoptagelse. hvis skudovertrædelsen er ved det sidste frikast, er det en død bold og det andet hold får det

  • thepuzzler2035

    hvis det forsvarshold går ind i bane for tidligt, og skuddet går glip af, skal du skyde igen. hvis det anstødelige hold kommer for tidligt på enten et mærke eller en miss, får defsenivholdet bolden og der gives ikke noget point.

    venus firkantet pluto synastry
    Kilde (r): sund fornuft: 0 bare sjov
  • Anonym

    Baneovertrædelsen opstod først. Denne overtrædelse skal overgå den savnede kant.

  • crowdog31

    Hvis jeg forstår dig korrekt, kaldte han kun den anden for en overtrædelse, så er de forkert !! Modsat hold i banen er en genoptagelse, medmindre den blev lavet med andet hold i banen.

  • Jason B

    Overtrædelserne udlignede hinanden, og besiddelsespilen bestemmer, hvem der får bolden.

  • Anonym

    Nå, dine to regler er begge korrekte. Så ja, det skulle have været de to hætteglas. Og spilleren, der skyder, skulle have fået et eller flere skud.

  • Keith m

    skytten skulle have fået endnu et skud

  • Vis flere svar (1)